15.-25.2.2020

14.-24.11.2020

20.2.-2.3.2021

8.-18.5.2021

14.-24.6.2021

28.11.-8.12.2021

leopardi

Aloitamme matkamme Kapkaupungista jossa käymme mm. Pöytävuorella, Hyväntoivonniemellä, Bouldersin pingviinirannalla, viinitiloilla ja Kirstenboschin kasvitieteellisessä puutarhassa. Matkan päätteeksi käymme kuuluisassa Krugerin kansallispuistossa jossa näemme toivottavasti kaikki Big5 eläimet.

Matkan hinta 3000€ sisältää lentokuljetukset Helsingistä Kapkaupunkiin, Kapkaupungista Johannesburgiin/Nelspruitiin ja Johannesburgista Helsinkiin, laajan kiertomatkan pikkubussilla, majoitukset aamiaisineen, päivällisineen ja palvelumaksuineen, juomaveden bussissa ja aterioilla, luonnonsuojelualueiden ja ohjelmassa mainittujen vierailukohteiden sisäänpääsymaksut sekä suomenkieliset matkanjohtamis-, opas- ja tulkkipalvelut.

Päivä 1 Lähtö Helsingistä.
Päivä 2 Saapuminen Kapkaupunkiin. Käymme 1086m korkealla Pöytävuorella (säävaraus).
Päivä 3 Ajamme rantaa pitkin Hyväntoivonniemelle, Afrikan lounaisimpaan kohtaan. Täällä näemme todennäköisesti strutseja ja paviaaneja mutta mahdollisesti myös seeproja tai elandi-antilooppeja. Käymme majakalla josta on huikeat näkymät joka suuntaan. Seuraava pysähdys on Boulders Beach Simonstownissa. Uimarannan vieressä on suuri pingviiniyhdyskunta ja ne tulevat myös uimarannalle lämmittelemään auringossa. Palatessamme Kapkaupunkiin näemme viehättäviä rantakaupunkeja ja kauniita viiniviljelmiä.
Päivä 4 Käynti Khayelitshan afrikkalaisessa kaupunginosassa jonka jälkeen ajamme Stellenboschiin, Etelä-Afrikan toiseksi vanhimpaan kaupunkiin jossa käymme viinitiloilla. Iltapäivällä palaamme Kapkaupunkiin.
Päivä 5 Käymme Kirstenboschin kasvitieteellisessä puutarhassa. Iltapäivällä halukkaat voivat mennä Robben Island vankilasaarelle katsomaan mm. Nelson Mandelan selliä. Vaihtoehtoinen ohjelma esim. museoita Kapkaupungissa tai shoppailua tai lepoa.
Päivä 6 Viinitilakierros Constantian alueella, käymme mm. Etelä-Afrikan vanhimmalla viinitilalla, Groot Constantia joka perustettiin vuonna 1685.
Päivä 7 Varhain aamulla lennämme kohti Krugeriä. Majoittumisen jälkeen menemme ajelulle etsimään eläimiä.
Päivä 8 Eläinajelut jatkuvat. Menemme ensimmäiselle ajelulle jo ennen auringonnousua jolloin on parhaat mahdollisuudet nähdä kissaeläimiä. Välillä käymme leirissä lepäilemässä ajelujen välissä. Illallisen jälkeen myös mahdollista käydä yösafarilla (lisämaksusta).
Päivä 9 Jatkamme safaria Krugerissä.
Päivä 10 Jätämme Krugerpuiston ja ajamme Johannesburgiin. Ehdimme ehkä käydä Nelson Mandelan entisessä kodissa Sowetossa ennenkuin siirrymme lentokentälle.
Päivä 11 Saapuminen Helsinkiin