20170906_104826

Matka vie meidät Suomen loppukesästä Etelä-Afrikan valoisaan kevääseen ja miellyttävään lämpöön. Eteläisen Afrikan talvi kylmine öineen on taittumassa kevääseen.

Eteläisen Afrikan luonto on mahtava, jylhä ja värikäs. Ihmiset tunnetaan ystävällisyydestään ja vieraanvaisuudestaan.

Aloitamme kiertomatkamme Kapkaupungista jossa käymme mm. Pöytävuorella, Hyväntoivonniemellä, Kirstenboschin kasvitieteellisessä puistossa ja viinitiloilla.

Kapkaupungista ajamme pohjoiseen. Maisema muuttuu kun keväällä kaikenväriset kukat täyttävät maiseman. Takuita emme voi antaa, sillä joskus kesä- heinäkuun sateet jäävät olemattomiksi. Maisemat ovat joka tapauksessa vaikuttavat.

Matkan päätteeksi palaamme Kapkaupunkiin josta lennämme Suomeen.

Matkan hinta on 2800 euroa.

Hinta sisältää lentokuljetukset Helsinki-Kapkaupunki-Helsinki, maakuljetukset pikkubussilla, majoitukset kahden hengen huoneissa runsaine ja hyvine aamiaisineen ja päivällisineen, juomaveden bussissa ja aterioilla, luonnonsuojelualueiden ja ohjelmassa mainittujen vierailukohteiden sisäänpääsymaksut sekä suomenkieliset matkanjohtamis-opas- ja tulkkipalvelut.

Yhden hengen huoneen lisämaksu on 300 euroa. Annamme kiinnostuneille erillisen infopaperin, jossa mm. majapaikkojen tiedot, sekä kustannuksia, maksuaikatauluja ja muita raha-asioita käsittelevän paperin. Lähetämme myös kartan ja muuta matkakuumetta nostavaa aineistoa.

 

 

  Alustava ohjelma (oikeus vähäisiin muutoksiin pidätetään)
17.8.2019 Lähtö Helsingistä iltapäivällä.
18.8.2019 Saapuminen Kapkaupunkiin, kiertoajelu ja tutustumista kaupunkiin. Tervetuliaisillallinen.
19.8.2019 Käymme Pöytävuorella ihailemassa maisemia. Iltapäivän vietämme Kirstenboschin kasvitieteellisessä puutarhassa.
20.8.2019 Ajamme rantaa pitkin Hyväntoivonniemelle, Afrikan lounaisimpaan kohtaan. Näemme strutseja ja antilooppeja ja upeita maisemia. Matkalla takaisin Kapkaupunkiin pysähdymme Simons Townissa katsomassa pingviinejä.
21.8.2019 Käymme Stellenboschin ja/tai Constantian viinialueilla.
22.8.2019 Käymme West Coast kansallispuistossa ihailemassa kukkaloistoa jonka jälkeen jatkamme Kamieskroonin kaupunkiin.
23.8.2019 Käymme Namaquan kansallispuistossa jossa myös valtavasti kaikenvärisiä kukkia ja hienoja maisemia.
24.8.2019 Ajamme takaisin Kapkaupunkiin josta lähtö Suomea kohti illalla.
25.8.2018 Saavumme Helsinkiin.