top of page

Joulu ja uusivuosi Krugerissä ja Kapkaupungissa

23.12.2021-3.1.2022
Leopardi_Krugerissä.jpg

Aloitamme matkan Krugerin kansallispuistosta, jossa näemme toivottavasti kaikki Big5 eläimet. Sieltä lennämme Kapkaupunkiin, jossa käymme mm. Pöytävuorella, Hyväntoivonniemellä, Bouldersin pingviinirannalla, viinitiloilla ja Kirstenboschin kasvitieteellisessä puutarhassa. Koemme myös uutta vuotta kahdesti, Kapkaupungissa vietetään toista uutta vuotta 2.1

Matkan hinta on 3300€


Päivä 1
Lähtö Helsingistä.

Päivä 2

Saavumme Johannesburgiin josta siirrymme Krugerin kansallispuistoon. Jo tänään näemme paljon antilooppeja ja todennäköisesti osa Big 5 eläimistä esittäytyy.

Jouluaaton illallista syömme Sabie joen rannalla.

Päivä 3

Safariajelut jatkuvat. Menemme ensimmäiselle ajelulle jo ennen auringonnousua,

jolloin on parhaat mahdollisuudet nähdä kissaeläimiä. Välillä käymme leirissä
lepäilemässä ajelujen välissä. Illallisen jälkeen myös mahdollista käydä yösafarilla.

  

Päivät 4 ja 5

Jatkamme safaria Krugerissä.

Päivä 6 

Teemme vielä lyhyen aamuajelun Krugerissä ennenkuin jätämme eläimet taaksemme. Käymme katsomassa Blyde River Canyonia, maailman kolmanneksi suurinta kanjonia. Iltapäivällä lennämme Kapkaupunkiin.

Päivä 7 

Ajamme rantaa pitkin Hyväntoivonniemelle, Afrikan lounaisimpaan kohtaan. Täällä näemme todennäköisesti strutseja ja paviaaneja mutta mahdollisesti myös seeproja tai elandi-antilooppeja. Käymme majakalla, josta on huikeat näkymät joka suuntaan. Seuraava pysähdys on Boulders Beach Simonstownissa. Uimarannan vieressä on suuri pingviiniyhdyskunta ja ne tulevat myös uimarannalle lämmittelemään auringossa. Palatessamme Kapkaupunkiin näemme viehättäviä rantakaupunkeja ja kauniita viiniviljelmiä.

Päivä 8

Käymme 1086m korkealla Pöytävuorella, jonka jälkeen ajamme
Stellenboschiin, Etelä-Afrikan toiseksi vanhimpaan kaupunkiin, jossa käymme
viinitiloilla. Iltapäivällä palaamme Kapkaupunkiin.

Päivä 9 

Käymme Kirstenboschin kasvitieteellisessä puutarhassa. Iltapäivällä halukkaat voivat mennä Robben Island vankilasaarelle katsomaan mm. Nelson Mandelan selliä. Uudenvuoden ilotulitusta voi seurata joko hotellin kattoterassilta tai Waterfrontin ostoskeskuksen alueella.

Päivä 10

Viinitilakierros Constantian alueella, käymme mm. Etelä-Afrikan vanhimmalla
viinitilalla, Groot Constantia, joka perustettiin vuonna 1685.

Päivä 11

Tweede nuwejaar eli toinen uusivuosi. Tämä on vanha perinne Kapkaupungissa jossa värilliset marssivat ympäri kaupunkia värikkäissä asuissa ja soittavat trumpetteja ja muita soittimia ja tanssivat. Illalla lento Suomea kohti.

Päivä 12

Saapuminen Helsinki-Vantaalle

bottom of page