top of page

Victorianputoukset, Rovos Rail junamatka ja Krugerin kansallispuisto
16.-29.5.2024, 8.-21.8.2024

RVR-ObsBalconyCouple4d-HRes.jpg

 

Tällä matkalla pääset käymään kahdessa eteläisen Afrikan parhaimmissa paikoissa eli Victorian putouksilla ja Krugerin kansallispuistossa. Käymme neljässä maassa (Sambia, Zimbabwe, Botswana ja Etelä-Afrikka). 

4 päivää matkasta taitamme ylellisellä Rovos Rail junalla Victorianputouksilta Pretoriaan!

Matka alkaa Zimbabwen Victorianputouksilta jossa piipahdamme myös Sambian puolella.

Pohjois-Botswanassa käymme toisessa tunnetussa ja arvostetussa villieläinpuistossa, Chobessa. Täällä voimme nähdä jo osan ”Big Five” eläimistä. Teemme jokiristeilyn Chobejoella, näemme niin joessa eläviä virtahepoja ja krokotiileja kuin sen rantaan tulevia norsulaumoja. Käymme myös safariajelulla Choben puistossa. Zimbabwessa käymme safarilla Hwangen puistossa ja matkan lopussa Krugerin kansallispuistossa.

Matkan hinta on 4200€ + lennot.

Hintaan sisältyvät  ohjelman mukaiset maakuljetukset, safariajelut, majoitukset, aamiaiset ja illalliset, juomavedet, luonnonsuojelualueiden maksut sekä suomalalaisen matkanjohtajan opas- ja tulkkipalvelut.

Edellämainittujen kulujen lisäksi tulevat henkilökohtaiset passinhankintakulut,  Zimbabwen viisumikulut  (30 USD), rokotukset, matkavakuutuskulut, mahdolliset välipalat ja muut kuin yllämainitut juomat sekä muut henkilökohtaiset kulut.

     Alustava ohjelma, oikeus vähäisiin muutoksiin pidätetään.

Päivä 1

Lähtö Suomesta


Päivä 2

Saavumme Victoria Fallsiin. Majoittumisen jälkeen käymme katsomassa Victorian putouksia ja käymme myös Sambian puolella. 


Päivä 3

Päiväretki Choben kansallispuistoon Botswanassa. Käymme ensin 3 tunnin risteilyllä Chobejoella. Iltapäivällä käymme puistossa safariajelulla. Näemme virtahepoja, krokotiileja mutta myös antilooppeja ja mahdollisesti Big5 eläimiä kuten norsuja, puhveleita, leijonia ja leopardeja.


Päivä 4

Mahdollisuus käydä helikopterilla putousten yllä, hypätä benjihyppyä rautatiesillalta tai muita aktiviteetteja. Iltapäivällä nousemme kuuluisaan Rovos Rail junaan. Junassa on ylelliset hytit ja muutkin puitteet ovat mahtavat.  https://rovos.com/journeys/victoria-falls/

Päivä 5

Varhain aamulla käymme safarilla Hwangen kansallispuistossa. Palaamme junaan lounaaksi ja matka jatkuu.


Päivä 6

Aamupalan jälkeen käymme Matobon kansallispuistossa katsomassa luolaa, kalliopiirroksia sekä Cecil Rhodesin hautaa. Junamatka jatkuu taas lounasaikaan ja näemme apinanleipäpuita matkalla Zimbabwen ja Etelä-Afrikan rajalle.

 

Päivä 7

Ylitämme rajan aamulla ja myöhemmin päivällä ylitämme kauriin kääntöpiirin.

 

Päivä 8

Juna saapuu Pretoriaan aamulla josta siirtyminen Krugerin kansallispuistoon.

 

Päivät 9-12

Varhain aamulla käymme aamusafarilla jonka jälkeen palaamme leiriin aamupalalle. Päivällä lisää safariajeluja. Myös mahdollisuus käydä kävelysafarilla tai yöajelulla.


Päivä 13

Vielä ehtii käydä aamusafarilla ennenkuin kotimatka alkaa.

 

Päivä 14 Saapuminen Suomeen.

bottom of page