top of page

Ehdot

Tämän verkkosivuston omistaa ja ylläpitää Koonono matkat oy. Näissä ehdoissa määritellään ehdot, joilla voit käyttää verkkosivustoamme ja tarjoamiamme palveluita. Tämä verkkosivusto tarjoaa vierailijoille matkapaketteja. Avaamalla palvelumme verkkosivuston tai käyttämällä sitä, hyväksyt, että olet lukenut, ymmärtänyt nämä ehdot ja sitoudut noudattamaan niitä.

Jotta voit käyttää verkkosivustoamme ja/tai saada palveluitamme, sinun on oltava vähintään 18-vuotias tai lainkäyttöalueellasi täysi-ikäinen ja sinulla on oltava laillinen valtuus, oikeus ja vapaus tehdä näitä Ehdot sitovana sopimuksena. Sinulla ei ole lupaa käyttää tätä verkkosivustoa ja/tai vastaanottaa palveluita, jos se on kielletty maassasi tai minkä tahansa sinuun sovellettavan lain tai asetuksen nojalla.

Ostaessasi tuotteen hyväksyt, että (i) olet vastuussa siitä, että luet koko tuoteluettelon ennen kuin sitoudut ostamaan sen: (ii) teet laillisesti sitovan sopimuksen tuotteen ostamisesta, kun sitoudut ostamaan tuotteen ja suoritat uloskirjautumisen maksuprosessin.

Palvelujemme käytöstä / tuotteistamme veloitetut hinnat on lueteltu verkkosivustolla. Pidätämme oikeuden muuttaa näytteillä olevien tuotteiden hintoja milloin tahansa ja korjata vahingossa mahdollisesti ilmenevät hinnoitteluvirheet. Lisätietoa hinnoittelusta ja arvonlisäverosta löytyy maksusivulta.

Suostut vastaanottamaan meiltä ajoittain mainosviestejä ja -materiaaleja postitse, sähköpostitse tai millä tahansa muulla meille antamallasi yhteydenottolomakkeella (mukaan lukien puhelinnumerosi puheluita tai tekstiviestejä varten). Jos et halua saada tällaisia mainosmateriaaleja tai ilmoituksia – ilmoita siitä meille milloin tahansa.

bottom of page